Algemene voorwaarden

Aanbieding en overeenkomst

Alle aanbiedingen op de website van JDCSport.nl (hierna te noemen "verkoper") zijn vrijblijvend. Verkoper behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om prijzen te wijzigen, in het bijzonder wanneer dat op grond van (wettelijke) voorschriften noodzakelijk is.

Verkoper is gerechtigd bestellingen te weigeren dan wel bepaalde voorwaarden aan de levering te verbinden. Indien een bestelling niet door verkoper wordt geaccepteerd, of alleen wordt uitgevoerd onder bepaalde voorwaarden, dan ontvangt koper hierover binnen drie werkdagen na ontvangst van de bestelling bericht.

Prijzen

Alle prijzen van de aangeboden producten zijn vermeld in euro’s en per stuk / set (tenzij anders vermeld). De prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten.

Betaling

Verkoper biedt de mogelijkheid aan van vooruitbetaling per bank, of betaling per iDeal, Paypal of creditcard.  Kies voor <internetbetaling> en volg de instructies.

Indien de prijzen voor de aangeboden producten en diensten stijgen in de periode tussen bestelling van de koper en de uitvoering daarvan door verkoper, dan is koper gerechtigd de bestelling binnen tien dagen na mededeling van de prijsverhoging schriftelijk (per email) te annuleren.

Levering

Verkoper hanteert een maximale levertermijn van 7 dagen voor producten die uit voorraad leverbaar zijn. De door verkoper opgegeven levertijden zijn slechts indicatief. Overschrijding van enige leveringstermijn geeft koper geen recht op schadevergoeding.

Verkoper is gerechtigd de aflevering in gedeelten na te komen. In dat geval zal verkoper contact opnemen met de koper. De extra kosten van de nalevering worden door verkoper gedragen. Voor maatwerk (bijv. graveringen en boules > 76 diameter) of speciale bestellingen geldt een levertijd van gemiddeld tot 6 weken. U kunt spoedlevering aanvragen tegen de dan geldende meerprijs.


Retourneren, ruilen

Na ontvangst van het product heeft de koper een afkoelingsperiode van zeven dagen om zonder opgave van redenen de overeenkomst te ontbinden en het product te retourneren of te ruilen.

Deze mogelijkheid is niet van toepassing op speciale bestellingen en gegraveerde of bedrukte artikelen.

Koper dient dit binnen zeven dagen schriftelijk (via e-mail of brief) te melden en het artikel onbeschadigd, compleet, ongebruikt terug te sturen. Daarbij draagt koper zelf de kosten en het risico van de retourzending. Verkoper zal vervolgens de betaling binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde terugbetalen. Verkoper zal uitsluitend de aankoopprijs (exclusief kosten van retourzending) van het product vergoeden.


Verzending

Verzending van bestelde artikelen geschiedt naar een adres in Nederland, Belgïe (geen postbus), Duitsland, Denemarken, Groot Britannië, Frankrijk etc. Verzending gebeurt via Post.nl of DHL tegen de geldende tarieven. U ontvangt altijd een email met track en tracecode. Geen mail ontvangen? Controleer uw SPAM box.


Reclame

De koper heeft de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden. Indien dit niet het geval is, dient koper zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval binnen twee (2) dagen na  aflevering, contact op te nemen met verkoper. Dit kan via het contactformulier van deze website of via jdcsportbv@gmail.com.

Het risico tijdens het transport van het door koper bestelde product is voor verkoper. Op het moment van aflevering van het product gaat het risico van het product over op de koper. 

Wanneer Post.nl, DHL de zending als “uitgereikt” aanmerkt, wordt het product als geleverd beschouwd.

De door verkoper aangeboden producten kunnen licht afwijken van de op de website getoonde afbeeldingen. Er kunnen geen rechten aan de afbeeldingen worden ontleend, ze dienen ter illustratie.


Persoonsgegevens

Verkoper respecteert de privacy van alle gebruikers van deze site en houdt zich aan de Wet Persoonsregistratie. De persoonlijke informatie die de koper aan verkoper verschaft, zal altijd met zorg en vertrouwelijk worden behandeld. Alle gegevens die in het bestelformulier zijn ingevuld worden als persoonlijke gegevens beschouwd. Verkoper zal de persoonlijke gegevens van koper gebruiken om de overeenkomst na te komen. De gegevens worden niet ter beschikking aan derden gesteld.

 

JDC SPORT BV
magazijn :Hoofdstraat 113, 7941 AE Meppel (uitsluitend na afspraak te bezoeken)
 
0031-651.581.521
KvK 27122943
www.jdcsport.nl